Recepten gepubliceerd of niet dan,πŸ‘ŒπŸΌπŸ‘Œ

Als 2e kok, oud kok eigenlijk, heb ik door de jaren heen recepten ontwikkeld en gepubliceerd.

In TIP het oude kookmagazine gestaan en n prijs gewonnen met een zomer recept........mmmmmm...

ook diverse andere recepten heb ik ontworpen en meestal op facebook gepubliceerd. Niet echt bestemd voor de sterren restaurants maar inspireren kan het altijd.gewoon kokkerellen van alles tegelijk...

Eerst een leuke publicatie verzameling kookboeken.....

https://drive.google.com/file/d/0B7Ro4k6IhK_0VGw1ckJvSWF0Q0E/view?usp=sharing,

 

nu ik een eigen website heb kan ik ze hier mooi ook publiceren, en o ja er zitten ook geheimen van de keuken tussen die niemand dwz amateurs, kennen of weten dus .......sssssst....enkele hints :

Geleerd in de jaren 60, als je geen thermostaat hebt en je wilt kijken of je frituur op temperatuur is hoe doe je dat?

Nou met kijken alleen red je het niet, je laat dan enkele druppels vocht ( toen in die jaren spuugde we er n beetje in echt waar !) erin laten vallen en als het begint te sputtteren is het goed......immers bacterieel is er niets aan de hand dat verbrand wel.....van die dingen...

Gehakballen in de Horeca worden meestal gekookt in plaats van gebakken, de mensen die de gehaktballen bakken weten er niets van......hahahahaha.....zo onderscheiden we de kenners en de amateurs......

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
Β© 2019 - 2021 WindoW 59 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel